Stadig håb for Holmstrup station

Kære alle

Siden 2014 hvor vi fra Holmstrup talstærkt mødte op til Togfondens informationsmøde i Odense, har bestyrelsen arbejdet hårdt på at promovere ideen om en pendlerparkeringsplads i Holmstrup – en idé flere i Holmstrup har snakket om.

Beboerforeningen ønsker at stationen bliver bevaret og at vi i fremtiden bliver en større del af den kollektive trafik på Fyn. Gerne med togafgange hver halve time!

I de forgangne 3 år harbestyrelsen har været i kontakt med samt skabt netværk til følgende personer:

– En del centrale folk i embedsværket i Odense kommune
– Seks forskellige medlemmer af Byrådet i Odense.
– Transportministeren og embedsmændene i ministeriet.
– Folkene i Vejdirektoratet der har udarbejdet VVM undersøgelsen af den nye højhastighedsbane.
– Kontorchefen i Center for Kollektiv Trafik.
– Kommunaldirektøren i Middelfart kommune
– Kommunaldirektøren i Assens Kommune
– Med flere…

Den anden dag havde beboerforeningens “Bevar Stationen”-udvalg et møde med Jens Henrik Thullesen-Dahl hos Poul på Nybohusvej. Jens Henrik sidder i folketinget for DF og er samtidig viceborgmester i Assens.

De ti fynske kommuner har de sidste halvandet år arbejdet sig frem til en fælles strategi for fremtidens infrastruktur på Fyn. Resultatet blev sendt til de ti fynske borgmestre i går og vi var så heldige at få lov, af Middelfarts borgmester, til at kigge med i visionerne som rækker frem til 2035. Takket være ham har beboerforeningen fået en kopi af rapporten.

Det er blevet til en stor rapport på 54 sider, som jeg ligeledes vedhæfter her. Poul Kirk og Zofuz har læst den i gennem og Poul har lavet en lille oversigt over de steder i rapporten, hvor Holmstrup indgår i planerne. Denne oversigt er vedhæftet her.

På side 48 kan det læses at HOLMSTRUP ER TÆNKT IND I FREMTIDENS TRAFIKPLANLÆGNING. Der er på kortet her et P-skilt som markerer at vores idé er nået hele vejen igennem systemet og er blevet til en del af planlægningsarbejdet med fremtidens trafik.

Vores mission med at få indarbejdet pendler-parkeringsplads-ideen i fremtidens trafikplanlægning er lykkedes!

Læs hele rapporten her.

Mvh
Beboerforeningen